Petra Yntema

  Mijn naam is Petra Yntema. Vanaf 15 september 2017 ben ik begonnen als Bureauhoofd bij SUN Groningen. Ruim 10 jaar ben ik in de schuldhulpverlening werkzaam geweest. Eerst een jaar bij GKB Friesland (heet nu Kredietbank Nederland) en daarna heb ik bij de Groningse Kredietbank (GKB) gewerkt. Bij de GKB

  Donatie

  Doneren aan SUN Groningen

  Het aantal aanvragen bij SUN Groningen neemt toe doordat meer mensen in urgente financiële nood verkeren en via hulpverlening een beroep doen op SUN. Als gevolg hiervan is dat er meer geld nodig is om de giften aan inwoners van de deelnemende gemeenten te kunnen verstrekken.

  Elly-Pastoor-wethouder-Grootegast-links-en-Pim-de-Bruijne-voorzitter-SUN-rechts-Foto-Marco-Grimmon-RTV-Noord

  Elly Pastoor, wethouder Grootegast (links) en Pim de Bruijne, voorzitter SUN (rechts)
  Foto: Marco Grimmon / RTV Noord


  De gemeente Grootegast geeft Stichting Urgente Noden (SUN) een subsidie van een kleine 4.400 euro, verdeeld over twee jaar. De stichting helpt inwoners die in financiële nood verkeren.

  GESCHREVEN DOOR Marco

  Studiefonds Groningen

  Studiefonds Groningen

  Heeft u kinderen in het voortgezet onderwijs, op het MBO of wilt u zelf een studie volgen? Hebt u kosten in verband met deze opleiding, waarvoor u geen bijdrage ontvangt van een andere instelling? En ligt uw inkomen rond het minimum? Dan komt u mogelijk in aanmerking

  gemeente-grootegast

  Gemeente Grootegast heeft zich aangesloten bij SUN Groningen. Voor burgers uit deze gemeente kan nu ook een beroep op SUN Groningen worden gedaan.

  Laatste nieuws
  Nieuws archief